Uw online reisbureau voor vele bijzondere bestemmingen!
  • Olhuveli Beach & Spa Resort-holidays

Olhuveli Beach & Spa Resort – Malediven

2,048.00

Boek nu de Olhuveli Beach & Spa Resort naar de Malediven om te genieten van een heerlijke vakantie. Prachtige stranden, heerlijke temperatuur en de Olhuveli Beach & Spa Resort krijgt maar liefst een 8.4

SKU: 333075 Categorieën: , Tags: , ,

Product Description

Boek nu een heerlijke vakantie naar de Malediven waaronder de Olhuveli Beach & Spa Resort. Het is een heerlijke relax vakantie naar dit prachtige tropische eiland. Met prachtig weer, blauwe zee en witte stranden is een vakantie naar de Malediven een echte aanrader! Olhuveli Beach & Spa Resort is gelegen bij de stad Zuid-Male Atol en krijgt maar liefst een 8.4 van vakantiegangers die u voorgingen. Het is een 4 sterren hotel welke u kunt boeken voor 9 dagen. U vliegt vanaf Amsterdam naar de Malediven en kunt heerlijk genieten. All-inclusive is mogelijk, klik op bijgaande button voor meer informatie over deze heerlijke tropische vakantie naar de Malediven.

Sierlijke palmbomen, poederwit zand, je eigen huisrif en volop ademruimte om je heen. Welkom op de Malediven, welkom bij hotel Olhuveli Beach & Spa. Hier ontwaak je met het geruis van de zee. En met een kletterende regendouche. Als je de watervilla jacuzzi uitkiest, tenminste. Want dan staat je vakantieadres op palen in de Indische Oceaan en bubbel je in de jacuzzi op het terras. Plons in de tropisch-turquoise zee of in één van de zwembaden. Vlakbij liggen de Deluxe kamers. Met één sprong van het hemelbed zit je op het strand. Ondertussen doet het personeel van dit 4-sterrenresort in de Zuid-Malé Atol er alles aan om je strandvakantie een onvergetelijke te maken. Van de showcookende chefs tot de Sun Spa masseurs.

Additional Information

Land

Stad

Regio

Type vakantie

Aantal sterren

Type accommodatie

Aantal dagen