Uw online reisbureau voor vele bijzondere bestemmingen!
  • Thulhagiri Island Resort-holidays

Thulhagiri Island Resort – Malediven

1,695.00

Boek nu de Thulhagiri Island Resort naar de Malediven om te genieten van een heerlijke vakantie. Prachtige stranden, heerlijke temperatuur en de Thulhagiri Island Resort krijgt maar liefst een 9

SKU: 381188 Categorieën: , Tags: , ,

Product Description

Boek nu een heerlijke vakantie naar de Malediven waaronder de Thulhagiri Island Resort. Het is een heerlijke relax vakantie naar dit prachtige tropische eiland. Met prachtig weer, blauwe zee en witte stranden is een vakantie naar de Malediven een echte aanrader! Thulhagiri Island Resort is gelegen bij de stad Noord-Male Atol en krijgt maar liefst een 9 van vakantiegangers die u voorgingen. Het is een 4 sterren hotel welke u kunt boeken voor 9 dagen. U vliegt vanaf Amsterdam naar de Malediven en kunt heerlijk genieten. All-inclusive is mogelijk, klik op bijgaande button voor meer informatie over deze heerlijke tropische vakantie naar de Malediven.

Kanoën en jezelf weerspiegeld zien in een turquoise spiegel: vaste prik bij Thulhagiri Island Resort. Het idyllische Thulhagiri eiland in de Noord-Malé Atol wandel je in 30 minuten rond. Wie droomt van Robinson Crusoë en relaxen tussen de palmbomen, vliegt naar dit resort in de Malediven. Of beter gezegd: pakt de speedboot, want alleen zo arriveer je op dit knusse eiland. Overdag hoor je het gekwetter van honderden lovebirds, aan wie het eiland de bijnaam Bird Island dankt. ’s Avonds zak je onderuit voor live entertainment van het Thulhagiri team. Binnen no time kent iedereen je naam. En overdag? Dan zwem je naar het huisrif en lig je oog-in-oog met vriendelijke zeeschildpadden. Veel relaxter dan dit wordt een strandvakantie niet!

Additional Information

Land

Stad

Regio

Type vakantie

Aantal sterren

Type accommodatie

Aantal dagen